Montaje greșite – Prețuiește calitatea!

Montajul parbrizului necorespunzător, folosirea adezivilor neprofesionali, în timp duc la apariția problemelor la caroserie. În cazul de mai jos, nu se mai poate da garanție, mașina trebuie reparată într-un service de tinichigerie. De obicei lucrările ieftine sunt de proastă calitate…

Costul de înfoliere al unei mașini medii este de 350 lei, cu folie profesională, omologată, marca Llumar împreuna cu montajul profesional în service autorizat, cu garanție între 5 și 12 ani .
Totuși unii clienți aleg variante mai “ieftine”, 250-300 lei, deci cu o economie de maxim 50-100 lei, unde folia aplicată are maxim 2 ani garanție .
După perioada de garanție, cum este și cazul de mai jos, folia se decolorează, se exfoliază și este foarte greu de schimbat aceasta folie.
Folia Llumar nu-și pierde calitățile, nu-și schimbă culoarea, deoarece culoarea foliei este dată prin vopsirea în fibră la turnare, nu vopsirea unui celofan.
Avem garanția calității prin lucrări făcute în service-ul nostru cu folia Llumar de peste 12 ani, iar folia arată ca în prima zi…
Prețuiește calitatea!
Echipa Llumar by Art Universum

Publicată de Raul Andreica pe Luni, 11 martie 2019

 

0Shares

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *