… atașamentul față de „un fier”

Fie că vrem sau nu, mașinile ocupă un loc important în viețile noastre și au avut poate cea mai importantă contribuție la dezvoltarea civilizației așa cum o știm noi astăzi.
Fiecare om este unic și simte emoția în felul lui. Când vine vorba de mașini lucrurile nu sunt diferite, astfel ca unii sunt înnebuniți după aspect, alții după putere, în timp ce alții pun mare preț pe marcă.
În orice caz, pasiunea pentru mașina pe care o deții te poate face să-ți pierzi mințile: să investești toți banii pe care îi ai în ea, să lași totul pentru a o duce la timp la service, să-i repari și cea mai mică problemă și, de ce nu, să îi aduci diverse îmbunătățiri care o vor face și mai mult „a ta” (tuning).
Dacă o duci pe drumurile potrivite, o mașină îți poate oferi senzații uimitoare: libertate, adrenalină, liniște sufletească.
Sunt oameni care nu sunt de acord cu atașamentul față de „un fier” și nu îl pot înțelege. Cu toate acestea fenomenul exista și este destul de răspândit, chiar dacă comparația cu relaționarea interumană este stupida, zic unii specialiști.

 

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *