Ștergătoarele de parbriz

Deși sunt niște piese aparent nesemnificative, acestea sunt responsabile pentru vizibilitatea optimă în trafic, ceea ce poate salva viața ta, a celorlalți din mașină, dar și a celorlalți participanți la trafic

Fiabilitatea și performanțele ștergătoarelor de parbriz sunt caracteristici esențiale pentru o vizibilitate optimă atunci când conduci, deci caută să le alegi pe cele mai bune, informându-te temeinic!
Având în vedere capacitatea de curățare a parbrizului chiar și în condiții meteorologice mai puțin plăcute, a designului de care se bucură sau a șinei arcuite adaptate, fiecare posesor de autovehicul trebuie să aleagă un model anume.
În plus, dacă are o aerodinamică foarte bună, ce oferă stabilitate și silențiozitate maximă în timpul ștergerii, scârțâitul lor numărându-se printre cele mai enervante lucruri care ți se pot întâmpla atunci când te afli la volan și trebuie să le folosești.
Sistemul de prindere este un aspect de care trebuie să ținem cont.
Cum alegi cele mai bune ștergătoare de parbriz? Ce proprietăți și caracteristici trebuie să aibă ștergătoarele de parbriz potrivite nevoilor tale?
Conform informațiilor date de producători acestea se împart în 3 mari categorii:

Ștergătoare plate:
Acestea sunt o variantă mai modernă și mai eficientă. Au dimensiuni mult mai reduse decât varianta clasică și constau în spițe care sunt îmbrăcate în cauciuc sau silicon.
Ștergătoare de parbriz clasice:
Ștergătoarele convenționale de parbriz se recunosc ușor. Acestea sunt alcătuite dintr-un schelet metalic care are atașat o lamelă de cauciuc.

Ștergătoare hibrid:
Acestea sunt o variantă care vor să combine cele două modele analizate anterior. Practic vorbim de un set de ștergătoare clasice cu un design ceva mai îngust.

Este normal ca oferta de pe piață în cazul acestor accesorii auto să fie foarte generoasă, iar prețurile să varieze destul de mult. Și, deși știm că ești în căutarea celei mai ieftine variante, este posibil ca în realitate aceasta să nu fie cu adevărat avantajoasă.

Îți recomandăm să tratezi achiziționarea ștergătoarelor de parbriz ca pe o investiție și să alegi informat!

 

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *