Cutia portbagaj auto

Cutia portbagaj auto este o soluție practică și la îndemână atunci când haionul sau portbagajul nu îți oferă suficient spațiu de depozitare.
Atunci când ai o familie numeroasă poate fi o adevărată provocare să mergeți toți în vacanță cu mașina personală, mai ales dacă aceasta nu dispune de un spațiu de depozitare generos.

Pentru perioada de iarnă foarte practici sunt și suporții pentru schiuri, mai ales pentru cei care iubesc acest sport. 
Suporți de schiuri auto au calitate și tehnologie superioară de producție, design-ul modern și versatil, adaptat tuturor cerințelor pieței. De fapt aceste calități caracterizează absolut toate produsele companiei THULE, iar siguranța ramâne în continuare deviza de necontestat a suedezilor.
Compania suedeza Thule se remarcă și se afirmă în domeniul auto, prin produsele sale destinate transportului echipamentelor de orice tip (biciclete, echipamente sportive, echipamente pentru sporturi nautice, drumeții, camping, sisteme de încărcare și descărcare, bagaje personale, etc) precum și prin calitatea superioară dezvoltată în cei aproximativ 80 de ani de existență.
Astfel toate produsele Thule beneficiază în producția lor de materiale premium, de o testare continuă și intensivă pentru o dezvoltare tehnologică corespunzătoare, de studii de cercetare a pieței pentru a pre-întâmpina nevoile consumatorilor, acordând totodată o atenție deosebită și părții estetice a produselor.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *