Parbrize înghețate

Modificările de temperatura – se numără printre cele mai frecvente cauze ale fisurării parbrizelor. Este vorba despre un soc termic, o diferență de temperatură extremă între interior și exterior. Mai exact, spălarea mașinii cu apă foarte rece într-o zi caniculara sau dezghețarea parbrizului cu apa fierbinte pot avea ca rezultat crăparea acestuia.
Parbrizul este un element al autovehiculului care e luat drept garantat, întrucât “își face treaba” fără să necesite intervenții asupra sa ori o îngrijire specială. Rareori pasagerii conștientizează ca privesc efectiv prin parbriz și că acesta este o componentă foarte importantă a caroseriei.

Chiar dacă este mai mult de muncă cu racleta, nu este recomandat să folosiți apa fierbinte pentru a distruge gheata de pe parbriz, pentru că în același timp veți distruge și parbrizul.

Există și soluții speciale pe care le puteți folosi, dar nu o să va dăm noi soluțiile pentru a nu fi acuzați că facem reclamă gratuită la anumite mărci.

Până la vremuri mai calde, circulați cu atenție și aveți grijă de mașina dumneavoastră, pentru că și ea la rândul ei să aibă grijă de dumneavoastră! 

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *